Descriere

Eurovot este o platforma care are misiunea de a ne uni si de a decide impreuna pentru noi, cetateni si antreprenori. Ea este creata cu scopul de a usura procesul de luarea a decizilor atat legislative si financiare, cat si de a crea un instrument pentru antreprenori prin care sa-si exprime nevoile si sa implementeze diferite proiecte care le usureaza activitatea.

Platforma este un sistem de votare tip eurovision, cu vot nefraudabil 24/7, disponibila atat in format online cat si mobil, care va permite lectura masurilor propuse, dezbaterea si votarea acestora in maxim 20-30 de minute zilnic.

Simplist spus, ea este compusa din imbinarea uneltelor a altor site-uri si platforme (Facebook, Reddit, Apex si Forex), unde vom avea chat (dezbateri si comentarii online) pe grupuri locale, regionale si nationale.

Prin aceasta platforma se micsoreaza birocratia, si se eficientizeaza parlamentul, camerele deputatilor si alte institutii menite sa serveasca cetatenii si antreprenorii.

Pe langa aceste notiuni, exista si alte instrumente esentiale pentru “cresterea” societatii romanesti.

Asadar, daca si tu crezi ca este esential sa-ti hotarasti viitorul in fiecare zi, si sa iei decizii usor si rapid cu click-uri , atunci hai cu noi!

De ce este bun proiectul pentru comunitate?

Prin platforma Eurovot comunitatea se transforma intr-un Organism. Gandim si luam decizii impreuna, venind cu cele mai bune solutii si ne unim pentru mai bine. Totodata, aici vom forma grupuri si vom porni activitati care vor permite cresterea noastra financiara si economica si vom sprijini Producatorii Locali si Initiativele Antreprenoriale. Mai mult decat atat, Antreprenorii, Producatorii, Multinationalele, vor avea un cuvant de spus atunci cand se va reforma invatamantul pentru o pregatire reala in privinta economiei, tehnicii, a viitorilor parteneri de afaceri. Platforma va asigura de asemenea suveranitatea poporului prin initierea si schimbarea oricaror legi care conduc la disfunctionarea noului organism statal. Inlesnirea comunicarii online reprezinta baza unei relatii autentice si corecte intre Autoritati-Politicieni si Cetateni-Votanti. Legile si deciziile se vor aplica foarte rapid, facand loc Cinstei si Eficientei. Este o revolutie online. Revolutia celor Tineri si a celor care Produc si Creaza cu adevarat, ducand la o crestere fabuloasa pe toate domeniile si ajungand la mentalitatea ca ne este mai bine direct proportional, cu cat ii este mai bine aproapelui nostru. De asemenea, platforma va fi dezvoltata la nivel global de catre creator, iar primaria va primi dividente anuale in valoare de milioane de dolari (avand in vedere ca o platforma ca Facebook valoareaza peste 500 miliarde dolari in acest moment), pentru dezvoltarea proiectelor comunitare.

Cum doresc să mă implic in proiect?

- Financiar (Cofinantare) (Crowdfunding) - Prin Social-Media - Cu Know-How (proiectare, design, unelte....) - Asumarea lui si implicarea mea personala in dezvoltarea la nivel national si global (ca Manager)

Beneficiarii proiectului

1. Toti cetatenii cu drept de vot 2. Puterea locala (Primarul si consilierii) care vor fi intr-o mai buna comunicare cu alegatorii si vor avea sansa sa blocheze santajul venit de la puterea centrala 3. Antreprenorii prin reprezentarea lor Directa si Solutionarea rapida a Provocarilor 4. Toti adultii si copii pentru care se voteaza masurile din platforma. 5. Mediul inconjurator si Turistii

Buget estimat

100.000

Durata estimată a implementării proiectului (în luni)

6

Alte poze

    Distribuie

Lasă un comentariu

Adresa de Email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterisc (*).
Poți folosi următoarele taguri si atribute HTML.

Comentarii Facebook

comments